miercuri, 9 februarie 2011

In curand va urma un giveaway asa ca fiti pe faza !!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

un ce? =)))))))
ai aparut ieri ca o buruiana intre floricele aka artiste adevarate si acum vrei giveaway? mai ai de mancat, iar 2, ti-am studiat absolut orice creatie (daca tot te-am descoperit recent de ce sa nu o fac?sunt un potential cumparator)si nu ai macar o creatie care sa-ti apartina.am vazut si de la cine te-ai inspirat,pardon copiat ! Chiar daca esti in oras cu mine prefer sa platesc o taxa si sa comand din alt oras....Tu nu ai notiunea de UNICAT? doar de COPIE?

Unknown spunea...

Draga Anonim, esti o persoana atat de amuzanta, nici nu ai idee. Daca tot ai curajul sa critici munca cuiva intr-un mod nu prea placut, de ce nu o faci in mod real, ca o persoana reala, careia nu ii este frica sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce face/spune. Daca esti chiar atat de pornita, de ce nu te informezi mai bine, draga anonim?? Iti doresc multa multa minte de acum si gandeste de 10 ori inainte sa tastezi 10 cuvinte, si alea aiurea. Numai bine.

Elena spunea...

Buna seara,urmaresc acest blog de mai multa vreme si sunt multe chestii foarte dragute si preturile mi se par super.O colega a comandat cate ceva si a avut o surpriza foarte placuta cand a primit si un mic bonus in contul "cheltuielilor pentru transport".Nu prea inteleg rautatea Anonimei mai ales ca fata care le face nu am vazut sa specifice niciodata ca aceste produse ar fi unicat- nici nu ar fi gresit sa spuna asta deoarece este un lucru de mana si sa faci doua identice este imposibil.
Am vazut aceste lucrusore facute manual si sunt foarte ingrijit lucrate cu mult suflet iar munca daca vrei sa sti Anonimo nici nu este platita.Eu nu as avea rabdare sa fac asa ceva si nici imaginatie.Fata asta apare mereu cu modele noi care nu le-am vazut si pe alte bloguri trebuie sa recunosti si tu care esti o invidiosa si o rautaciosa ca sunt frumoase. Sa stii ca este adevarat ca injosesc pe altii acei ce nu se pot ridica pe ei, iar faptul ca ea munceste pentru fiecare lucrusor nu iti da dreptul sa o critici de cate ori ai ocazia pentru ca tu nu esti in stare nici sa iti lasi numele adevarat.A................ apropo nu cumva te roade INVIDIA??????????

Raluca spunea...

Draga Anonim de ce nu iti pastrezi tu conceptiile tale numa pentru tine? Dupa cum ai observat majoritatea lumii nu este de acord cu dumneata draguto.Bine zis Simo..gandeste de 10 ori inainte.Ni ci macar curajul sa te prezinti nu ai asa ca gura mica si treci la dat cu matura papuso.Succes!

I.A spunea...

Răutăţile vin din partea celor care nu sunt capabili să spună ceva frumos însă vorbele calde vin din suflet şi minte. Ceea ce domnişoara face poate fi numit simplu, discreditarea propriei persoane. Nicio persoană care are un cap pe umeri nu ar scrie aşa ceva fără să cunoască munca ce se ascunde în spatele fiecărei creaţii. Dacă nu sunt pe gustul tău, aplică democraţia şi fă ce spui, comadă de la altă persoană şi renunţă în a jigni oamenii talentaţi cu care tu nu ai nicio tangenţă.

Receive All Free Updates Via Facebook.